Predavači

Ivan Brezak Brkan

predavac ivanbrezakbrkan PredavačiKao strateg za internet marketing i nove medije pomaže tvrtkama poput Microsoft Hrvatska u razvoju novih medija i sudjelovanju u društvenim mrežama poput Twittera i Facebooka.

Stručni je suradnik za internet poslovanje vodećih hrvatskih IT časopis Bug, Mreža i Plan B te urednik magazina o internetskom poslovanju Netokracija.

Nebojša Grbačić

predavac nebojsagrbacic PredavačiNebojša je mladi bloger, novinar i urednik koji se novinarstvom bavi posljednje četiri godine. Radio je u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista, bio zamjenik urednice na projektu Sutra.hr, dnevni urednik na portalu Jutarnji.hr, piše za magazin Plan B, a odnedavno je i glavni urednik web izdanja političkog magazina Globus. Bavi se internetskim medijima i novim tehnologijama u službi online distribucije sadržaja.

Posebni gost predavači

Luka Sučić

predavac lukasucic PredavačiAktivan technology bloger i urednik vodećega regionalnog magazina posvećenog Apple proizvodima MacKorisnik.

Osim promoviranja korištenja iPhonea i novih tehnologija u poslovnom okruženju, više se puta uhvatio u koštac s primjenom novih medija poput Twittera u poslovnoj praksi. Kao community manager tvrtke Jasno i glasno radi s tvrtkama poput Nescafea i Toshibe.

Mario Frančešević

predavac mariofrancesevic PredavačiPobrinut će se da se pojavite u kontekstu – Google AdWords, Facebook Ads ili nekom drugom obliku kontekstualnog oglašavanja na internetu. Mario se kao voditelj agencije SeekandHit bavi kontekstualnim oglašavanjem i optimizacijom, za što je jedan od vodećih autoriteta u Hrvatskoj. Dok ne analizira promet svojih klijenata, poput Maistre i Aviokarata, piše blog o internet marketingu.

Daniel Kašaj

dkasaj 110x110 2 PredavačiVoditelj projekata jedne od najpoznatijih hrvatskih web agencija, Web.burza, radio je na nebrojenim internetskim projektima, a između ostalog i Facebook aplikacijama. Izrađivanje vrhunskih projekata traži kvalitetnu organizaciju te planiranje projekta, a Daniel će kroz svoja iskustva s klijentima Web.burze pokazati kako osmisliti i izraditi vrhunsku Facebook aplikaciju.